Rosé Festivals samarbejde med H.J. Hansen Vin har været en ren succes. De har nøje udvalgt rosévine til festivalen. De præsenterer rosévine fra forskellige regioner og stilarter, fra de lette og forfriskende til de mere fyldige og komplekse.

De har været med til at give festivaldeltagerne mulighed for at udforske mangfoldigheden af rosévin og smage på forskellige vine.

Rosé Festivals samarbejde med H.J. Hansen Vin har været en ren succes. De har nøje udvalgt rosévine til festivalen. De præsenterer rosévine fra forskellige regioner og stilarter, fra de lette og forfriskende til de mere fyldige og komplekse.

De har været med til at give festivaldeltagerne mulighed for at udforske mangfoldigheden af rosévin og smage på forskellige vine.

www.hjhansen-vin.dk

Hj Hansen Vin

Hold dig opdateret på vores Sociale medier her

Related posts: