Ofte stillede spørgsmål

Festivalen er et lukket område, derfor kræver det en billet at komme ind. Ved indgangen får du udleveret et armbånd, så du frit kan komme og gå i festivalområdet i løbet af dagen.

Hvis der er flere billetter til rådighed er det muligt at købe på dagen.

Festivalpladsen åbner klokken 10:30 og lukker klokken 22:00. Første udskænkning af vin sker fra klokken 11 og sidste udskænkning er klokken 17 – herefter starter efterfesten. Der er adgang til festivalen hele dagen frem til klokken 22, så du behøver ikke nødvendigvis at komme fra åbningstidspunktet. Bemærk dog, at sidste mulighed for afhentning af stempelkort, armbånd og stempelkort er klokken 16, og sidste udskænkning fra jeres stempelkort er kl 17:00.

Når du ønsker en smagning fra en udstiller, skal du blot vise dit armbånd og få et stempel i dit stempelkort bag på dit program. På den måde kan du holde styr på, hvilke udstillere du mangler at smage. I det udleverede program har du også mulighed for at give de forskellige vine stjerner, så du nemt husker, hvilke vine der var de bedste. Husk derfor at medbringe en kuglepen eller lignende

 

Du får et program/stempelkort pr. billet, og det er derfor ikke muligt at dele smagningerne. 

Nej, det er ikke tilladt selv at medbringe mad- og drikkevarer. Der vil være flere mad- og drikkeboder rundt omkring på pladsen. 

Der tages kun imod MobilePay på dagen med undtagelse af enkelte madboder og vinudstillere, der tager imod betalingskort.

Der bliver opstillet et billet- og infotelt ved indgangen. Her skal du vise din billet, hvorefter du får udleveret et armbånd, et program med stempelkort og dit helt eget, personlige rosévinglas. Herefter er du klar til at bevæge dig igennem de 15 forskellige smagninger. Husk at dit stempelkort og glas er nødvendig ved hver udstiller.

Kommer du i tog eller bus, skal du stå af på Odense Banegård Center, hvor der er knap 2 km. gang til Ansgar Anlæg. Du kan også tage bus 51, 52, 151 mod Assens og stå af ved Ansgar Kirke. Kommer du i bil, findes der parkeringsmuligheder på sidevejene til Søndre Boulevard.

På festivalpladsen vil der være opsat en masse borde- og bænke sæt med plads til 8 personer. Du er velkommen til at tage f.eks. en festival stol eller tæppe med ind på området.

Det er muligt at købe et nyt glas i vores informationstelt. Medbring dit ødelagte glas, da vi kun sælger erstatningsglas.

Der vil ikke være nogen garderobe på pladsen, du skal derfor selv have dine ting med rundt på pladsen.

Vi har ikke mulighed for at udlevere et nyt program. Dit program er meget vigtig, og du skal derfor passe godt på den. På programmet får du krydset de vinudstillere af, som du har fået smagning fra, og du kan her se, hvem du mangler.